Kwekers

Voor iedere type bloem staan we in nauw contact met gespecialiseerde kwekers. 

Kwekers die garant staan voor hun kwalitieit.

Porta Nova

Porta Nova

Porta Nova is een rozenkwekerij die zich heeft gespecialiseerd in het kweken van rode rozen van topkwaliteit. Bij Porta Nova hebben we een 100% focus op kwaliteit en streven wij ernaar de beste Red Naomi rode rozen ter wereld te kweken. Naast de kwaliteit van de rozen staat ook het maatschappelijk en duurzaam ondernemen bij Porta Nova hoog in het vaandel.

Lees meer »

Meijer Roses

Meijer Roses

Meijer Roses is al 40 jaar bezig met het teelen van rozen, zeker de laatste jaren staat het bedrijf erg hoog aangeschreven als kweker in de Avalanche soorten. Ze vertegenwoordigen op het moment 4 Exclusieve soorten, Avalanche +, Pearl Avalanche+ , Sweet Avalanche+ en nu ook de Four Seasons+. 

Lees meer »

Waalzicht

Waalzicht

Kwekerij Waalzicht heeft zich in 2013 in Poederoijen een hypermoderne kas van 8,5 hectare. Hier is Kwekerij Waalzicht gestart met het telen van Lisianthus.
 Het is altijd het streven vasn Kwekerij Waalzicht om bloemen van topkwaliteit te telen. Na 2 jaar kan Kwekerij Waalzicht zeggen dat dit naar grote tevredenheid gaat. "Onze “Premium Collection” onderscheidt zich door de zwaarte en de veelheid aan bloemen op een tak."

Lees meer »

Jac. Oudijk

Jac. Oudijk

Jac. Oudijk is gespecialiseerd in het kweken van mini gerbera's van topkwaliteit. Vol passie en vertrouwen zetten Dirk-Jan en Laurens Oudijk samen het familiebedrijf voort. Met ruim 40 jaar ervaring in het kweken van Gerbera's hebben zij alle relevante kennis en vaardigheden opgebouwd om de positie aan de top vast te houden. Ze zijn op DECORUM gecertificeerd dus behoren ze tot de top!

Lees meer »

DECORUM

DECORUM

Wij van Firma Verboon mogen ons ook Decorum dealer noemen, dit is een kwaliteits groep waar alleen de beste kwekers van Nederland zijn aan aangesloten.